Microsoft Partner

Microsoft is al decennia lang niet meer weg te denken uit de ICT. Waar de meeste Nederlanders Microsoft kennen als bedenker van Windows legt ISPWeb B.V. zich toe op de server- en beheersoftware uit Redmond. De consultants hebben ruime ervaring in het ontwerpen en implementeren van complexe ICT infrastructuren op basis van Microsoft producten.

ICT is voor elke organisatie een cruciaal en onmisbaar bedrijfsmiddel geworden voor het behalen van doelstellingen en successen. ISPWeb B.V. neemt daarin haar verantwoordelijkheid en gebruikt haar kennis en capaciteit om samen met u continue te bouwen aan ICT oplossingen die bijdragen aan betere communicatie, informatie en hogere arbeidsproductiviteit.

Door deze bewezen kennis in huis te hebben en deze kennis ook bewezen toegepast te hebben, mag ISPWeb B.V. zich op diverse competentie gebieden Microsoft partner noemen.

Onze consultants zijn gecertificeerd op de meest recente versies en we beschikken over een testomgeving waarmee getest kan worden.

Wilt u ook weten hoe u Beter kunt Werken met de Microsoft oplossingen van ISPWeb B.V., neem dan snel contact met ons op.

microsoft-partner

Het portfolio omvat onder andere de volgende producten en technologiën:

  •     Exchange Servers
  •     Office 365 implementaties
  •     Windows Servers
  •     Active Directory optimalisatie