Referenties

Op deze pagina vind u projecten en refenties van enkele van onze klanten.

Maatwerk oplossing/ontwikkeling:

Bavaria N.V.

Een centraal beheerde locatie via het web, gevuld met bestanden die via ipads toegankelijk is.

Reynaers B.V.

Een Webapplicatie voor het genereren van een klant specifieke Prijs en Mailinglijst welke automatisch verzonden en geimporteerd wordt in het calculatie pakket van de reseller.


Referenties van onze Klanten:


Dierenkliniek Lieshout

Een aantal jaar geleden heeft ISPweb (toen nog Yellowbox) voor ons een server geïnstalleerd waar ons managementsysteem op draaide in 2 spreekkamers, achter de balie en op kantoor. Het onderhoud en de support namen ze ook voor hun rekening. Altijd naar volle tevredenheid. Het managementsysteem was niet bepaald stabiel en dit  heel wat probleemoplossend vermogen van hun kant.Dit jaar zijn we overgeschakeld op een nieuw online systeem. Ook hiermee heeft ispweb ons geweldig geholpen. De overstap en het live gaan is, mede dankzij hun inzet, probleemloos verlopen. Sindsdien doet ispweb het onderhoud van de software.

Dierenkliniek Lieshout

Het belangrijkste pluspunt, naast grondige kennis van zaken, vinden wij de persoonlijke aanpak. Elke vraag wordt snel behandeld, remote of op locatie.

Carin Bakker.

AdChecker

AdChecker

Wij werken al een paar jaar met ISPWeb samen en zijn hier zeer tevreden over. Naast een goed product, denken ze graag met ons mee en met goede en persoonlijke service sluit dit perfect bij onze wensen aan. Wij hopen dan ook nog lang met ze samen te werken!

Job Wiegant.